Bejo je osnivački partner Sajma organskih poljoprivrednih proizvođača, međunarodnog sajma znanja i inovacija.

Organska poljoprivreda 'cvjeta', a broj organskih poljoprivrednika u svijetu raste. To znači da postoji jasna potreba za međunarodnim sajmom, gdje poljoprivredni proizvođači mogu naučiti nove tehnike i vidjeti inovacije kojima mogu unaprijediti svoj organski uzgoj. Od utorka 12. do četvrtka 14. lipnja, Bejo će sudjelovati na TOFF-u (The Organic Farmers Fair), Sajmu organskih poljoprivrednih proizvođača, koji će održati usporedno sa sajmom Zelene tehnologije i inovacija u hortikulturi (GreenTech horticulture innovation fair) u kongresnom centru RAI u Amsterdamu.

Zajedno sa predstavljanjem novih dostignuća u tehnologiji proizvodnje sjemena te oplemenjivanju na otpornosti, pokazati ćemo zašto Bejo vjeruje da je njegova predanost 'oplemenjivanju za organski uzgoj' ključna za budućnost organskog asortimana. U Beju, 'oplemenjivanje za organski uzgoj' znači upotrebljavati, od najranijih faza, našu široku banku gena i moderne tehnologije kako bismo stalno unaprijeđivali organski asortiman. 'Oplemenjivanje za organski uzgoj' omogućuje nam da razvijemo otporne varijetete s visokim prinosom kako bismo proizvodili visoko kvalitetno sjeme i potaknuli inovacije. To su sada ključna pitanja u organskom sektoru.
 

'Oplemenjivanje za organski uzgoj' ključno je za budućnost organskog asortimana.

Proizvodnja sjemena za kulture koje se uzgajaju na otvorenom temeljno je poslovanje Beja već više od 100 godina. Šezdesetih godina prošlog stoljeća Bejo je bio među pionirima suvremenog oplemenjivanja. U devedesetima smo bili jedan od prvih oplemenjivača koji su dali punu pozornost organskom uzgoju u svom poslu.
 
Rezultat je stranooplodnja. S jedne strane, organski uzgoj donosi inspiraciju i nove ideje za održiv konvencionalni uzgoj, dok s druge strane, gradimo svoju liniju organskih varijeteta na stoljetnim vještinama oplemenjivanja, iskustvu i infrastrukturi. Tijekom TOFF-a pokazati ćemo našu stručnost kako organskim tako i konvencionalnim proizvođačima.
 
Posjetite naš štand i razgovarajte s našim predstavnicima. Od 12. do 14. lipnja pronaći ćete nas na štandu T08.100 u kongresnom centru RAI u Amsterdamu.
 
Vidimo se!!