Budite inspirirani, dijelite znanje, povežite se sa drugima i istražite široki asortiman povrtnih kultura i varijeteta. Bejo želi iskorititi ovu priliku te pozvati svoje proizvođače i partnere na Otvorene dane, koji se održavaju od utroka 26. do subote 30. rujna.
Na pokusnim poljima ove godine poseban naglasak biti će stavljen na nove introdukcije, B-Mox, organski uzgoj te na Oliver F1, Bejov prvi varijetet krumpira koji se uzgaja iz sjemena (TPS). Veliki napredak može se vidjeti u oplemenjivanju (selekciji) na otpornosti, uklučujući otpornost protiv Bremie u salati. Pored već poznatih inovatinih koncepata kao što su 'Delicioni' mladi luk u vezicama, te koncept 'Coolwrap'-smotuljci od listova kupusa, posjetitelji će otkriti nove mogućnosti primjene korabice.
U inovativnom 'Tunelu plodovitog povrća' Bejo će Vam predstaviti različit asortiman uključujući rajčice, papriku i kornišne. Napredna moderna mehanizacija te nekoliko različitih načina obrade tla i berbe biti će demonstrirani na izložbi mehanizacije.
U srijedu, 27. te u četvrtak 28. rujna, Bejo organizira simpozij: Okus, zdravlje & inovacije 2017- simpozij mrkve, inspirirajuć i informativan za proizvođače i partnere, te im daje mogućnost sklapanja poslovnih veza. Za sudjelovanje je potrebna prijava, stoga Vas molimo da kontaktirate svog Bejo predstavnika za registraciju. Tijekom ukusnog kušanja mrkve, posjetitelji mogu otkriti razlike između Bejovih tipova mrkvi, a također i kako i različiti faktori utječu na okus.
Otvoreni dani održavaju se od utorka 26. do subote 30. rujna, svaki dan od 9:00 do 17:00h ( u subotu do 16:00h) na adresi Trambaan 2 u Warmenhuizenu, Nizozemska.