Cropalyser: aplikacija za analizu vašeg usjeva! Bejova aplikacija Cropalyser je praktičan alat za laku identifikaciju glavnih štetnika, bolesti i poremećaja u povrtnim kulturama koje uključuju ciklu, mrkvu, kupus i luk. Ova aplikacija pruža informacije o zdravstvenom stanju vašeg usjeva u pojedinoj fazi rasta. Bejova aplikacija za ciklu dostupna je za preuzimanje sada.

Cropalyse!

Funkcija pretraživanja "Cropalyse" je praktičan alat koji vas vodi odgovarajući na pitanja o nepravilnostima, analizirajući faze rasta i raspoznavajući simptome. Cropalyser također sadrži savjete o kontroli i prevenciji bolesti i štetnika.

Uz Cropalyser, proizvođač ima pri ruci funkcionalne informacije o stanju usjeva, dostupne „offline“ i „online“. Pomoću simptoma, slika i pitanja možete potražiti informaciju o tome koje bolesti ili štetnici ometaju razvoj vašeg usjeva tijekom nekoliko stadija rasta. Aplikacija će uskoro biti proširena s informacijama o kupusu, mrkvi i luku.

Bejo je razvio Cropalyser kao servis za kupce i ostale suradnike. Također, na području analize i identifikacije štetnika i bolesti u usjevima, Bejo dijeli znanja i iskustva sa svojim partnerima u segmentu povrtnih kultura.

Download Cropalyser

  iOS download

  Android download

The app to analyse your crop!