Poštovani,
Pred Vama je novi broj našeg časopisa 'Bejo svijet'. Riječ je o časopisu koji izlazi dva puta godišnje (u svibnju/lipnju i studenom/prosincu) u nakladi od 1.800 primjeraka, te se besplatno dijeli svim našim kupcima – poljoprivrednim proizvođačima i poljoprivrednim ljekarnama.

U svakom broju časopisa očekuje Vas pregršt članka, zanimljivih tema i korisnih savjeta koje pišu naši vrijedni kolege i stručni suradnici.

Novi broj posvetili smo kraljici korjenastih povrtnih vrsta - MRKVI!  Raniji rokovi sjetve mrkve su završeni, a dolazi vrijeme onih kasnijih. Za savjete za uspješnu sjetvu i uzgoj mrkve nikada nije kasno pa stoga zavirite u novi broj časopisa 'Bejo svijet br. 16' u kojem ćete pronaći pregršt zanimljivih savjeta.

Osim o mrkvi, pisali smo i o drugim temama, uključujući novitete u radičima, kupusu i prezimljavajućoj brokuli. A za sve naše ekološke proizvođače pripremili smo rubriku 'Bejo eko kutak'.

Bejo svijet možete prelistati na poveznici niže, a svoj tiskani primjerak možete preuzeti u našem uredu ili zatražiti prilikom narudžbe sjemena.

Ukoliko se želite oglašavati u nekom od sljedećih brojeva, molimo Vas kontaktirajte nas na mail j.trputec@bejo.hr.