Poštovani,
Pred Vama je novi broj našeg časopisa 'Bejo svijet'. Riječ je o časopisu koji izlazi dva puta godišnje (u svibnju/lipnju i studenom/prosincu) u nakladi od 3000 primjeraka, te se besplatno dijeli svim našim kupcima – poljoprivrednim proizvođačima i poljoprivrednim ljekarnama.

U svakom broju časopisa očekuje Vas pregršt članka, zanimljivih tema i korisnih savjeta koje pišu naši vrijedni kolege i stručni suradnici.

Novi broj našeg časopisa posvetili smo kraljici povrća - SALATI!

Salata je domaćim povrćarima oduvijek bila privlačna kultura za uzgoj. Stalna potražnja kroz godinu, relativno kratak proizvodni ciklus, mogućnost lokalne prodaje, uzgoj na otvorenom i u zaštićenim  prostorima i često solidna otkupna cijena čine salatu jednom od popularnijih povrćarskih kultura. Upravo zato smo cijeli jedan broj odlučili posvetiti ovoj važnoj kulturi. Više o tehnologiji uzgoja, bolestima, izboru forme sjemena i sortimenta kao i o drugim temama, možete pronaći na stranicama časopisa.

Digitalnu verziju Bejo svijeta br. 20 možete prelistati niže, a svoj tiskani primjerak možete preuzeti u našem uredu ili zatražiti prilikom narudžbe sjemena.