Poštovani,
Pred Vama je novi broj našeg časopisa 'Bejo svijet'. Riječ je o časopisu koji izlazi dva puta godišnje (u svibnju/lipnju i studenom/prosincu) u nakladi od 3000 primjeraka, te se besplatno dijeli svim našim kupcima – poljoprivrednim proizvođačima i poljoprivrednim ljekarnama.

U svakom broju časopisa očekuje Vas pregršt članka, zanimljivih tema i korisnih savjeta koje pišu naši vrijedni kolege i stručni suradnici.

Novi broj našeg časopisa posvetili smo skupini povrća u kojoj vladamo tržištem profesionalnog sjemena - KUPUSNJAČAMA!

Ovo je vrijeme berbe kupusnjača posađenih u ranim proljetnim rokovima, a dolaze nam rokovi za sjetvu ljetno-jesenskih, kasnih i zimskih hibrida. O novitetima u našem asortimanu kupusnjača, proizvodnji zimskih cvjetača, preporukama za gnojidbu kupusa, suzbijanju štetnika i bakteriozne crne truleži (Xanthomonas campestris pv. campestris) u kupusu možete pronaći u novom broju našeg časopisa.

Osim o kupusnjačama, na stranicama časopisa možete pronaći i druge zanimljive teme. Tako smo za vas između ostaloga pripremili iscrpan članak o preporukama za ljetni uzgoj i pripremama za zimski uzgoj salata.

A za sve naše ekološke proizvođače pripremili smo rubriku 'Bejo eko kutak'. 

Digitalnu verziju Bejo svijeta možete prelistati niže, a svoj tiskani primjerak možete preuzeti u našem uredu ili zatražiti prilikom narudžbe sjemena.