Proizvođači povrća i partneri iz cijeloga svijeta i ove će se godine okupiti na Bejo Otvorenim danima koji se održavaju od utorka, 24. rujna, do subote 28. rujna na poljima matične tvrtke Bejo zaden B.V. u Warmenhuizenu, Nizozemska.

Proizvođači iz cijelog svijeta moći će se upoznati sa sortama i hibridima unutar različitih povrtnih kultura iz Bejo asortimana koje se uzgajaju diljem svijeta i uvjeriti se u njihovu kvalitetu.

Novi varijeteti i inovativni koncepti
 

Na demonstracijskim poljima će biti predstavljen postojeći Bejo asortiman, kao i najnovije sorte i hibridi sa poboljšanim karakteristikama, otpornostima na bolesti te poboljšanih skladišnih sposobnosti. Otkrijte prednosti  B-Mox forme sjemena te se informirajte o novostima u segmentu asortimana salata (organskog i konvencionalnog). Također će biti predstavljen luk Redlander: prvi luk crvene ljuske otporan na plamenjaču te prikladan za dugo skladištenje. Bejo će također prikazati raznoliki asortiman rajčica, paprika i kornišona u inovativnom tunelu plodovitog povrća, a naši pčelari će demonstrirati važnost pčela te Bejovog djelovanja u uzgoju te održavanju zdravlja pčela.
U Bejo konceptima poput "Coolwrap-a", "Kohrispy-a" i "Delicioni" moći ćete pronaći inspiraciju za inovativnu primjenu povrtnih kultura.

 

Simpozij 'Istraživanje sjemena - od sjemena do mlade biljke'
 

U četvrtak, 26. rujna, Bejo će održati simpozij za proizvođače iz cijelog svijeta pod nazivom 'Istraživanje sjemena - od sjemena do mlade biljke', inspirativan i informativan program o inovativnim tehnologijama važnima za rast kulture u prvom stadiju razvoja. Ovaj simpozij prvenstveno je namijenjen za proizvođače kultura koje se siju direktno na otvoreno polje.
Na simpoziju Bejo će predstaviti tehnike koje koristi u proizvodnji sjemena, a koje osiguravaju najbolju kvalitetu. Jedna od tema također će biti kemijske supstance koje se koriste za tretiranje sjemena te njihova zabrana korištenja u EU. Nadalje, govoriti će se o održavanju dobre kondicije tla te pripremi zemljišta za sjetvu, inovacijama u tehnikama sjetve, sjetvenim trakama i mnogim drugim temama.

Otvoreni dani održat će se od utorka, 24. rujna, do subote 28. rujna od 9 do 17 sati (subota do 16 sati) u Trambaanu 1 u Warmenhuizenu, Nizozemska.