Proširite svoje znanje na ‘Exploring Bejo’s World’, prvom višednevnom virtualnom događaju u organizaciji sjemenske tvrtke Bejo. Cilj ovog događaja je razmjena znanja na najbolji mogući način i Bejo uvijek traži nove metode kako bi to postigao.

Ideja o organizaciji potpuno virtualnog događaja postojala je neko vrijeme, a izazovno razdoblje koje smo iskusili u posljednjih godinu i pol (u kojem, na primjer, nije bilo moguće organizirati 'Bejo otvorene dane' na uobičajen način) ubrzalo je razvoj događaja. Istraživanje Bejo svijeta održati će se od ponedjeljka 15. studenog do srijede 17. studenog. Program će biti prepun webinara koje će uživo održati stručnjaci iz agronomskog sektora te edukativnih videa.

Nadalje, biti će dovoljno vremena za online rasprave s predavačima i Bejovim stručnjacima za kulture. Teme koje će biti predstavljene su (među ostalim) mogućnosti u primjeni robotike, ekološka proizvodnja sjemena, kvaliteta sjemena i oplemenjivanje na otpornosti. Teme će također obuhvatiti neke od glavnih Bejo kultura (luk, cikla i mrkva).

Priključiti se možete besplatno. Uskoro slijedi više informacija o programu i načinu sudjelovanja.