Bejo je pokrenuo potpuno obnovljenu web stranicu www.bejo.hr. Web stranica se promijenila u smislu grafičkog dizajna, kao i funkcionalnosti, a promjene dizajna zadovoljavaju trenutne zahtjeve korisnika, kao i korištenje najnovijih grafičkih trendova. Sada imamo odgovarajuću web stranicu, pogodnu za sve uređaje (uključujući i mobilne uređaje), što omogućava praktičnije i jednostavnije korištenje.

 

Naši kupci, proizvođači i partneri sada mogu lako pristupiti potrebnim informacijama. Sve naše kulture mogu se naći pod glavnom stavkom 'asortiman', gdje možete odabrati kulture te potražiti određeni varijetet. Stranica s pojedinostima o svakom varijetetu sadrži informacije o odabranom varijetu koje su popraćene odgovarajućim slikama. Traženje se olakšava pomoću filtara, a sorte se mogu uspoređivati. Postavke za konvencionalni i organski asortiman su jednake, što pojednostavljuje korištenje.

 

za web stranicu i asortiman razvijena je opsežna funkcija pretraživanja

Unutar cijele web stranice, ali posebno za asortiman, razvili smo opsežnu funkciju pretraživanja. Novosti i ostale važne informacije mogu se pronaći u odjeljku "novosti" s najvažnijim stavkama prikazanim u odjeljku "aktualno" ili najavama na početnoj stranici.

Nadamo se da ćete pogledati našu obnovljenu web stranicu www.bejo.hr i saznati kako je lako pronaći potrebne informacije.