Vege zdjele su u modi! Milenijalci biraju ukusne i zdrave opcije. Tijekom sajma Fruit Logistica 2022. u Berlinu, Bejo će predstaviti moderne, ukusne i zdrave Bejo vege zdjele. Naravno, uz odgovarajuće varijetete za svaku kombinaciju: 'Bejo tasty bowl' tako npr. sadrži 'snack' varijetete Bejo mrkvi, korabica, rotkvica, celera, luka i bijelog kupusa. U kombinaciji daju pravu eksploziju okusa.

‘PURPLE POWER’, PODRŠKA ZA VAŠE ZDRAVLJE

Bejo 'Purple Power' koncept odnosi se na povrće ljubičaste i crvene boje s visokim sadržajem nutrijenata. On uključuje Erasmus, prvi 100% muški hibrid ljubičastih šparoga na svijetu. Erasmus nudi slatkast okus i izvrstan je za konzumaciju u svježem stanju (bez termičke obrade). Pozicionirati će se kao šparoga za salatu, ali je također vrlo pogodan za prženje ili pripremu na roštilju. Međutim, 'Purple Power' koncept sadrži i druge crvene i ljubičaste varijetete. Ne karakterizira ih samo njihova lijepa boja, već i visoka razina vitamina i antioksidanasa koje sadrže i koji im daju važne zdravstvene prednosti. Ne propustite ovu priliku da vidite i kušate naše novitete u konceptu 'Purple Power'!

'REDI', KONCEPT ZA OTKRIVANJE NOVIH OKUSA

'Redi' je koncept ljubičaste brokule koji na originalan način kombinira zdrave sastojke s izvanrednim okusom. U usporedbi s tržišnim alternativama, 'Redi' ima mekšu teksturu i nudi profinjeniji okus. Kako bi promovirao 'Redi', Bejo nastoji surađivati sa sudionicima u lancu opskrbe hranom, a posebno s trgovcima na malo. Za inspiraciju je kreirana promotivna linija koja između ostalog uključuje i održivo pakiranje. Interes je velik, a 'Redi' je očarao i kuhare.

BEJOV EKO ASORTIMAN JE U PORASTU

Potražnja za ekološkim sjemenom još uvijek raste. Bejo nudi kontinuirano rastući asortiman ekološkog sjemena – trenutno preko 35 kultura i više od 170 varijeteta, od kojih dio prikazujemo na našem štandu. S našim ekološkim sjemenom pridonosimo održivom lancu opskrbe zdravom i ukusnom hranom, OD samoga POČETKA.

ZAVIRITE U UKUSNO I ZDRAVO POVRĆE TIJEKOM SAJMA FRUIT LOGISTICA

Zdrav način života je izazov, osobito u ovim vremenima, stoga je zdravo i ukusno povrće iznimno važno. Što sjemenska tvrtka radi po pitanju sadržaja nutrijenata i okusa svojih varijeteta povrća, te koja su istraživanja važna? Kako ukusno i zdravo povrće plasirati potrošaču? Ako želite saznati više o ovoj zanimljivoj temi, posjetite prezentaciju Daniëlle Bruin (Food & Value Chain Manager) koja će se održati 5. travnja u 15:00 sati tijekom Fruit Logistica ‘Future Lab-a’.

INSPIRAJTE

Osim koncepata ‘Purple Power’, ‘Bejo vegi bowls’ i ‘Redi’, naši prethodno uvedeni inovativni koncepti također inspiriraju lanac opskrbe povrćem. ‘Coolwrap’ je mnogima već dobro poznati koncept i trenutno je dostupan u supermarketima. To je lijep primjer koncepta koji nudi nove mogućnosti korištenja bijelog kupusa, uključujući i nove recepte za pripremu. Nadalje, na našem štandu biti će prikazani ‘Kohrispy’ grickalice od korabice i ‘Krunchelly’ štapići celera.

STRUČNJACI

Tim stručnjaka će vas dočekati na štandu B-15 u hali 1.2 kako bi podijelili našu stručnost s vama. Posjetite nas kako biste čuli o najnovijim razvojima tržišta i proizvoda te saznali kako naši koncepti i varijeteti mogu biti dodatna vrijednost vašem poslovanju sa uzgojem povrća.

ISTRAŽIVANJE PRIRODE NIKADA NE PRESTAJE