Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike te inovativne istraživačke metode. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će potrošači uživati, kako danas, tako i za pedeset godina.

Veredeling

Bejo, oplemenjivač sjemena povrća za profesionalne proizvođače

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 1900 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća za sadašnjost i za budućnost.
Tijekom godina proširivali smo svoje poslovanje u jednom prirodnom i stalnom razvojnom procesu kojeg odlikuje interakcija između proizvođača, prodajnih predstavnika, partnera u opskrbnom lancu te naših vlastitih zaposlenika. Svi naši partneri imaju slobodu kako bi mogli iskoristiti najbolje od naših proizvoda unutar lokalnog tržišta.
 

Dugoročno zajedno

Ne ciljamo na brze pobjede, već gradimo dugoročne odnose s našim kupcima. Naši prodajni predstavnici usko surađuju s proizvođačima, izmjenjuju mišljenja i slušaju njihove probleme. Pozorno slušamo i zato možemo dati bolju podršku i savjete za stvarne i trajne rezultate na području uzgoja.
Svaki dan učimo iz iskustva. Želimo znati što se događa na terenu i na tržištu. To  praktično znanje upotrebljavamo za razvoj novih varijeteta i proizvodnju sjemena s boljim karakteristikama za proizvođače i cijeli lanac proizvodnje hrane.
 

Research

Inovacijama podižemo letvicu

Značajno ulažemo u istraživanja. Još od 1960-ih godina, kada smo bili vodeći u primjeni suvremenih tehnika oplemenjivanja, aktivno istražujemo nove tehnologije. Što više doznajemo o biljkama, sve do DNK razine, to možemo brže i preciznije nego ikada do sada razvijati nove varijetete s još boljim uzgojnim karakteristikama iznimno pogodnima za održivi uzgoj. Rezultat su kulture koje zadovoljavaju kako potrebe farmera, tako i ukus potrošača.

Harvesting now and fifty years from now

Berba danas i za pedeset godina

Kako svjetska populacija raste, tako se povećava i potreba za dobrom i zdravom hranom. Tu mi pridonosimo našom stručnosti i daljnjim razvojem metoda oplemenjivanja, a uz to ostajemo blisko povezani s prirodom. Smatramo da je potrebno zaštititi sve manji broj prirodnih resursa kako bi proizvođači mogli brati na zdravom, plodnom tlu kako danas, tako i za pedeset godina. Zato smo uvijek u potrazi za novim, održivijim metodama uzgoja te ulažemo u širok raspon organskog sjemena povrća.

Consument

Kvaliteta: najbolje sjeme i najbolji varijeteti

Samopouzdano gledamo u budućnost. Mi smo obiteljska tvrtka koje nastavlja raditi ono što smo oduvijek radili: proizvoditi najbolje sjeme i stvarati najbolje varijetete za zdravo, ukusno povrće uzgojeno na održivi način. Surađujući s proizvođačima i našim partnerima u lancu proizvodnje hrane omogućujemo prostor i inicijativu za rast: to je naša strast. To je Bejo kvaliteta.