Zajedno s našim kupcima i partnerima razmjenjujemo znanje i aktivno istražujemo tržišne prilike te inovativne tehnologije. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će potrošači uživati, kako danas, tako i za 50 godina.

BEJO, OPLEMENJIVAČ SJEMENA POVRĆA ZA PROFESIONALNE PROIZVOĐAČE

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. Pogoni u više od 30 zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 2000 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća za sadašnjost i za budućnost.

Tijekom godina proširivali smo svoje poslovanje u jednom prirodnom i stalnom razvojnom procesu kojeg odlikuje interakcija između proizvođača, prodajnih predstavnika, partnera u opskrbnom lancu te naših vlastitih zaposlenika. Svi naši partneri imaju slobodu kako bi mogli iskoristiti najbolje od naših proizvoda unutar lokalnog tržišta.

Exploring nature never stops

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća.

Ne ciljamo na brze pobjede, već gradimo dugoročne odnose s našim kupcima. Naši prodajni predstavnici usko surađuju s proizvođačima, izmjenjuju mišljenja i slušaju njihove probleme. Pozorno slušamo i zato možemo dati bolju podršku i savjete za stvarne i trajne rezultate na području uzgoja.

Svaki dan učimo iz iskustva. Želimo znati što se događa na terenu i na tržištu. To  praktično znanje upotrebljavamo za razvoj novih varijeteta i proizvodnju sjemena s boljim karakteristikama za proizvođače i cijeli lanac proizvodnje hrane.

Inovacijama podižemo ljestvicu

Značajno ulažemo u istraživanja i razvoj. Još od 1960-ih godina, kada smo bili vodeći u primjeni suvremenih tehnika oplemenjivanja, aktivno istražujemo nove tehnologije. Što više doznajemo o biljkama, sve do DNK razine, to možemo brže i preciznije nego ikada do sada razvijati nove varijetete kao i sjeme s još boljim uzgojnim karakteristikama iznimno pogodnima za održivi uzgoj.

Rezultat su kulture koje zadovoljavaju kako potrebe farmera, tako i ukus potrošača. 

Berba danas i za 50 godina

Kako svjetska populacija raste, tako se povećava i potreba za dobrom i zdravom hranom. Tu mi pridonosimo našom stručnosti i daljnjim razvojem metoda oplemenjivanja, a uz to ostajemo blisko povezani s prirodom.

Smatramo da je potrebno zaštititi sve manji broj prirodnih resursa kako bi proizvođači mogli brati na zdravom, plodnom tlu kako danas, tako i za 50 godina. Zato smo uvijek u potrazi za novim, održivijim metodama uzgoja te ulažemo u širok raspon organskog sjemena povrća.

Kvaliteta: najbolje sjeme i najbolji varijeteti

Samopouzdano gledamo u budućnost. Mi smo obiteljska tvrtka koje nastavlja raditi ono što smo oduvijek radili: proizvoditi najbolje sjeme i stvarati najbolje varijetete za zdravo, ukusno povrće uzgojeno na održivi način.

Surađujući s proizvođačima i našim partnerima u lancu proizvodnje hrane omogućujemo prostor i inicijativu za rast. Istraživanje prirode nikada ne prestaje.