Poštovani kupci i suradnici,
Obavještavamo Vas da se tvrtka Bejo Zaden d.o.o. preselila na novu lokaciju na adresi Soblinečka ulica 35b (300 metara dalje od sadašnje lokacije u smjeru Varaždina, kod pošte u Soblincu). Na novoj adresi počeli smo sa radom u ponedjeljak 24.07.2017.

 

Bejo Zaden d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu posljednjih 26 godina (od 1991. g). Do 2010. Bejo Hrvatska bio je odgovoran za prodaju na domaćem tržištu, a te godine dobio je novu ulogu kao podrška u prodaji i marketingu za Bosnu i Hercegovinu, 2012. za Sloveniju, Albaniju, Srbiju, Makedoniju i Bugarsku, 2013. za Cipar i Grčku, a 2017. za Mađarsku. Sve ove godine tvrtka je poslovala u unajmljenom prostoru. Usporedno sa rastom odgovornosti, rastao je i obujam posla te potreba za novim zaposlenicima. Kako prijašnji uredi nisu udovoljavali zahtjevima, zajedno sa matičnom kućom u Nizozemskoj, donesena je odluka o gradnji novog objekta. Zemljište je kupljeno 2015. godine, a proces gradnje započeo je 2016. godine.

Svoj uspjeh želimo podijeliti i sa Vama, našim dragim kupcima i suradnicima, te Vas sve pozivamo da nas posjetite na novoj lokaciji da zajedno, uz šalicu kave ili čaja, proslavimo uspjeh koji ne bi bio moguć bez Vas.
Hvala Vam na Vašem dugogodišnjem povjerenju!