Od utorka, 27. rujna do subote, 1. listopada preko 3,000 posjetitelja posjetilo je Bejo otvorene dane koji se održavaju svake godine. Kupci i suradnici doputovali su u Warmenhuizen iz svih dijelova svijeta da istraže preko 1200 kultivara povrća, te paletu organskih proizvoda koju je prezentirao Bejo. Posjetitelji su najviše bili privučeni širokom paletom novo introduciranih varijeteta povezanih sa zdravljem, otpornošću i kvalitetom. Bejov najnoviji dodatak asortimanu, salata, također je bila popularna. Plodovito povrće bilo je prezentirano na velikom ekranu u plasteniku.

Sa ovogodišnjom temom „Istražite Bejo kvalitete“, Otvoreni dani su uvijek puni inspiracije i razmjene znanja – kako za posjetitelje tako i za zaposlenike Beja. Ovo se svakako odnosi i na simpozij na temu „Cikla i celer – okus, zdravstvena vrijednost i noviteti“. Na programu simpozija, razni izlagači predstavili su mišljenja iz svih dijelova svijeta o tržištu cikle i celera. Zajedno sa uvidima u bolesti koje se najčešće pojavljuju te izazovima u oplemenjivanju, bilo je također diskutirano o aktivnostima u tehnologiji i istraživanju sjemena.

Posjetitelji su također bili zainteresirani sa najnovijom B-Mox formulacijom pojačivača sjemena – najnovijom Bejo inovacijom u obogaćivanju sjemena. Bejov najnoviji koncept, “Delicioni“ privukao je pozornost svojom atraktivnom prezentacijom u obliku mladog luka u vezici od tri biljke, a temelji se na njegovom sočnom i snažnom okusu. Inovativni varijeteti povrća bili su spremni za kušanje u zdravim, ukusnim receptima tijekom kulinarskih radionica.

Pedeset tvrtki za mehanizaciju nalazilo se oko pokusnih polja, prezentirajući veliku raznolikost inovacija za uzgoj, skladištenje i preradu Bejo usjeva. Uvjeti su bili idealni za demonstraciju različitih načina oranja, sadnje i berbe. Zajedno sa mogućnošću obilaska kroz pogon za doradu sjemena, tehnološki laboratoriji i istraživački centar, posjetiteljima je također ponuđena mogućnost za interaktivno iskustvo Otvorenih dana koristeći Bejo Experience aplikaciju. Dodatne informacije na aplikaciji omogućile su posjetiteljima novu dimenziju dok su istraživali mnoge aspekte unutar Beja.

Bejo otvoreni dani iznova su privukli veliki broj posjetilja i bili inspiracija kako za farmere tako i za partnere diljem svijeta.

Više informacija o Beju možete pronaći na www.bejo.com i www.bejo.nl.